Ejendomsservice i Ringsted, Sorø og Holbæk​

Har du en ejendom, hvor du mangler en, der kan tage sig af ejendomsservicen? Hos Lundsgaards Multiservice kan vi tilbyde ejendomsservice i Ringsted, Sorø og Holbæk.

Vi har en masse erfaring med ejendomsservice. Vi har hjulpet i både store og små ejendomme med at tage os af de omkringliggende arealer og diverse opgaver, der måtte være i forbindelse med ejendommen.

Vi er klar på forskellige udfordringer og kan tilpasse en løsning, der passer til dit behov. Vi kan derfor være den helt rette løsning, når du har brug for en arbejdsmand, der kan tage sig af diverse opgaver.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er ofte et andet udtryk for opgaver, som en vicevært typisk tager sig af. Det kan derfor være mange forskellige typer af opgaver. Det kan være at holde udendørsarealer pæne og rene, så det er nemt for beboerne at komme til. Det kan også være at vedligeholde opgange og lejligheder, når der er behov for det.​

Når du benytter dig af vores ejendomsservice, kan vi klare stort set alle typer af opgaver. Vi møder beboerne med et smil og udfører de nødvendige opgaver, som du har brug for, vi varetager. 

Vi fokuserer på gode løsninger, hvor du bliver tilfreds med resultatet.

Få et uforpligtende tilbud på en fast aftale

Når du har behov for ejendomsservice, har du mulighed for at lave en fast aftale. Vi tager en snak om, hvad det er, du har behov for og hvor ofte. Derudover tager vi en snak om dit budget, så vi efterfølgende kan udarbejde et uforpligtende tilbud på ejendomsservice.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på ejendomsservice? 

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 26 83 20 31

Alternativt kan du skrive til vores e-mail brianlundsgaard@hotmail.com.​

​Forespørgsel

Vil du ringes op mht. spørgsmål til vores service?

Så skriv dit telefonnummer i feltet herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grøn service​

Grøn service til gårde og altaner i boligforeninger. Vores service dækker alle former for arbejde​

Vinterservice​

Hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier

Lundsgaards Multiservice 

v/Brian Lundsgaard Nielsen

CVR: 33416083