Træfældning af store og små træer

Har du brug for en kompetent specialist til fældning af store eller mindre træer på din private ejendom eller virksomhed? Vi er erfarne fagfolk, der tilbyder professionel haveservice i høj kvalitet, og vi er klar til at hjælpe dig. 

Vi har kunder i områderne omkring Ringsted, Sorø og Holbæk, men kører glædeligt ud til kunder på hele Sjælland. 

Lundsgaards Multiservice i Ringsted fælder det ønskede træ og fjerner også stumpen, således at træet er helt væk. Ved fældning af træer er det vigtigt, at man tager sine forholdsregler og er meget påpasselig i udførelsen. 

Sikker fældning af træer af alle træsorter

Ved træbeskæring og fældning af træer er der mange ting, der kan gå galt. Sikkerheden skal være i top, så der ikke er nogen, der kommer noget til, og der ikke sker skade på omkringliggende huse eller lignende. Dette gælder alle træsorter og uanset størrelsen på træet.​

Vi har fokus på sikkerhed og omhyggelighed. Det forudsætter både viden og erfaring at fælde store træer sikkert, og derfor bør du ikke selv gøre det.

Vi har det rette udstyr til opgaven og kan udføre træfældning ganske sikkert. Har du et træ, der generer din bolig eller måske en stor gren, der er til fare, hvis den knækker, kommer vi gerne og giver en faglig vurdering af, om der bør gøres noget omgående.

​Få et tilbud på træfældning

Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på træfældning. Det er ikke afgørende, om der er tale om flere træer eller blot et enkelt. 

Vi hjælper både med store og små opgaver. Kontakt os på telefon 26 83 20 31 eller e-mail for at høre mere.​

​Forespørgsel

Vil du ringes op mht. spørgsmål til vores service?

Så skriv dit telefonnummer i feltet herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grøn service​

Grøn service til gårde og altaner i boligforeninger. Vores service dækker alle former for arbejde​

Vinterservice​

Hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier

Lundsgaards Multiservice 

v/Brian Lundsgaard Nielsen

CVR: 33416083