Rydning af dødsbo udføres i alle typer boliger

Hos Lundgaards Multiservice i Ringsted tilbyder vi rydning af dødsbo udføres i alle typer boliger i områderne omkring Ringsted, Sorø og Holbæk, men vi kører gerne ud på hele Sjælland. Har du et dødsbo i familien, er vi klar til at hjælpe. Vi har naturligvis respekt for de private ejendele og behandler dem med omhu.

Ved rydning af større møbler kan vi varetage opgaven fra ende til anden. Vi tager en samtale med dig om, hvad du gerne vil beholde, og hvad der skal ryddes op og smides ud. 

Grundig og effektiv rydning af dødsbo

Det kan virke som en uoverskuelig og svær opgave at rydde op i en gammel bolig fyldt med ejendele, som har haft stor betydning for en. 

Her kan vi træde til og gøre det grundigt, effektivt og omhyggeligt for dig.​ Vi har stor forståelse for, at det ikke alle, der har lige nemt ved rydning af dødsbo. Det bliver mere kompliceret, når der er minder og følelser involveret. 

Vi er professionelle, der har mange års erfaring med rydning af dødsboer og ved derfor, hvordan vi skal bære os respektfuldt ad. Har du brug for en kompetent specialist til at hjælpe dig med fjernelse af større møbler, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for nærmere aftale

Ønsker du, at vi skal hjælpe dig med rydning af et dødsbo, kan du kontakte os for nærmere aftale samt få en konkret pris på opgaven. Vi kan kontaktes på telefon 26 83 20 31 eller e-mail.​

​Forespørgsel

Vil du ringes op mht. spørgsmål til vores service?

Så skriv dit telefonnummer i feltet herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grøn service​

Grøn service til gårde og altaner i boligforeninger. Vores service dækker alle former for arbejde​

Vinterservice​

Hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier

Lundsgaards Multiservice 

v/Brian Lundsgaard Nielsen

CVR: 33416083