Hækklipning tilbydes i høj kvalitet

​Hos Lundgaards Multiservice i Ringsted tilbyder vi hækklipning for private, erhverv og offentlige. Vi har kunder i områderne omkring Ringsted, Sorø og Holbæk, men vi kører glædeligt ud på hele Sjælland. Har du en eller flere hække, der trænger til at blive klippet, gør vi det gerne for dig til en skarp pris.

Vi er professionelle fagfolk, der er erfarne og kvalitetsbevidste. Har du brug for hækklipning, leverer vi et flot stykke arbejde, du bliver glad for. Vi er hurtige, effektive, meget grundige og er altid fokuseret på kvaliteten. Bestil beskæring af hæk hos os, og vær sikker på, at det bliver udført ordentligt.

Professionel hækklipning af alle hække uanset størrelse

Hvorfor selv bruge tid på klipning af hæk, når du kan få det gjort billigt hos os. 

Vi passer grønne arealer ved at vedligeholde hække og klippe dem til, så byområder og haver ser pæne og velpassede ud. Vi kan også hjælpe dig, hvis du hellere vil bruge tiden på noget, der giver dig værdi.

Det er forskelligt, hvor hurtigt hække gror. Og det er derfor forskelligt, hvor ofte folk gerne vil have klippet hæk. Vi kommer gerne med vores anbefalinger og kan skræddersy en løsning til dig, så du får hækklipning, så ofte det passer dig.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at bestille professionel hækklipning eller få et tilbud på en opgave, ser vi frem til at høre fra dig på telefon 26 83 20 31 eller e-mail.​

​Forespørgsel

Vil du ringes op mht. spørgsmål til vores service?

Så skriv dit telefonnummer i feltet herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grøn service​

Grøn service til gårde og altaner i boligforeninger. Vores service dækker alle former for arbejde​

Vinterservice​

Hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier

Lundsgaards Multiservice 

v/Brian Lundsgaard Nielsen

CVR: 33416083