Få en vicevært: Professionel ejendomsservice

Har du en ejendom, hvor du mangler en, der kan tage sig af ejendomsservice? Hos Lundsgaard Multiservice kan vi tilbyde en vicevært i Ringsted, Sorø, Slagelse og omegn.

Vi har masser af erfaring med ejendomsservice. Vi har hjulpet i både små og store ejendomme med at tage os af de omkringliggende arealer og diverse opgaver, der måtte være i forbindelse med ejendommen – og så endda til gode og konkurrencedygtige priser.

Vi er klar på forskellige udfordringer, og kan tilpasse en løsning, der passer til dit behov. Vi kan derfor være den helt rette løsning, hvis du har brug for en vicevært, der kan tage sig af diverse opgaver.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er ofte et andet udtryk for opgaver, som en vicevært typisk tager sig af. Det kan derfor være mange forskellige typer af opgaver. Det kan for eksempel være at holde udendørsarealer pæne og rene, så det er nemt for beboerne at komme til.

Det kan også være at vedligeholde opgange og lejligheder, når der er behov for det.

Når du benytter dig af vores professionelle ejendomsservice, kan vi klare stort set alle typer af opgaver. Vi møder altid beboerne med et smil, og udfører de nødvendige opgaver, som du har brug for hjælp til.

Få et uforpligtende tilbud på en fast aftale

Hvis du har behov for ejendomsservice, har du mulighed for at lave en fast aftale. Vi tager gerne en snak om, hvad du har behov for hjælp til – og hvor ofte. Derudover tager vi en snak om dit budget, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Ønsker du at høre mere om, hvordan en vicevært kan være behjælpelig? Så kontakt os på telefon 26 83 20 31 eller e-mail brianlundsgaard@hotmail.com

Vi ser frem til at hjælpe dig.

​Forespørgsel

Vil du ringes op mht. spørgsmål til vores service?

Så skriv dit telefonnummer i feltet herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grøn service​

Grøn service til gårde og altaner i boligforeninger. Vores service dækker alle former for arbejde​

Vinterservice​

Hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier

Lundsgaards Multiservice 

v/Brian Lundsgaard Nielsen

CVR: 33416083